Dr.OHHIRA® 12 PIENO RŪGŠTIES BAKTERIJŲ KOMPLEKSAS

aprašymas

 
Kuo ypatinga Dr.OHHIRA® formulė?

3 metus fermentuoto Dr.OHHIRA® produkto sudėtyje yra net 12 rūšių pieno rūgšties bakterijų, priklausančių Lactobacillus, Bifidobacterium ir Streptococcus šeimoms. Fermentuotoje masėje taip pat yra skaidulinių medžiagų - oligosacharidų - kurios sudaro palankias sąlygas gerųjų žarnyno bakterijų mitybai ir padeda palaikyti bakterijų pusiausvyrą virškinimo sistemoje.

Maisto papildas Dr.OHHIRA® 12 RŪŠIŲ PIENO RŪGŠTIES BAKTERIJŲ KOMPLEKSAS

30 kapsulių po 580 mg Grynasis kiekis: 17,4 g

Sudedamosios dalys: cukrūs (melasa/oligosacharidai), naminių slyvų (Prunus domestica L.) vaisių ekstraktas, daržinio špinato (Spinacia oleracea L.) lapų ekstraktas, kininių ožerškių (Lycium chinense Mill.) vaisių ekstraktas, valgomojo dantenio (Lentinula edodes) milteliai, paprastojo bastučio tamsiojo porūšio (Brassica rapa var. Perviridis) lapų ir stiebų ekstraktas, skiautėtalapių fikusų (Ficus carica L.) vaisių ekstraktas, rykštinės ir pietinės šilauogių (V.ashei Reade, V. australe Small) vaisių ekstraktas, raudonosios vaškuonės (Myrica rubra) vaisių ekstraktas, kvapiųjų citrinmedžių (Citrus junos SIEB. Ex Tanaka) vaisių ekstraktas, braziliško agariko (Agaricus blazei) milteliai, kuokštinių sėdžių (Grifola frondosa) milteliai, jūržolių (Hizikia fusiforme) lapai ir stiebai, dumblių (Undaria pinnatifida) lapai ir stiebai, dumblių (Laminaria japonica) lapai ir stiebai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, Bifidobacterium breve ss. breve, Bifidobacterium infantis ss. infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei ss. casei, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus helveticus ss. jugurti, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus, pagalbinės medžiagos: dažinių dygminų (Carthamus tinctorius L.) sėklų aliejus, japoninių šukučių (Patinopecten yessoensis) kiauto milteliai, augalinis emulsiklis riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, glajinė medžiaga bičių vaškas, dažiklis sulfitinė amoniakinė karamelė, emulsiklis sojų lecitinas, želatinas, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis.
Vienoje kapsulėje yra: Bifidobacterium breve ss. breve - 1x109 KFV*, Bifidobacterium infantis ss. infantis - 1x109 KFV, Bifidobacterium longum - 1x1010 KFV, Bifidobacterium lactis - 1x109 KFV, Lactobacillus acidophilus - 1x1011 KFV, Lactobacillus brevis - 1x109 KFV, Lactobacillus bulgaricus - 1x109 KFV, Lactobacillus casei ss. casei - 1x109 KFV, Lactobacillus fermentum - 1x109 KFV, Lactobacillus helveticus ss. - 1x109 KFV, Lactobacillus plantarum - 1x109 KFV, Streptococcus thermophilus - 1x1011 KFV. *KFV – koloniją formuojantis vienetas.

Vartojimas. Suaugusiems ir vaikams (nuo 3 metų) rekomenduojama vartoti po 1-2 kapsules per dieną, užsigeriant vandeniu, geriausiai vakare. Su cukrais.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Gamintojas: BioBank Co., Ltd., 388-1 Hirata, Okayama 700-0952, Japonija.

Prieinamumas: Prekyboje

25,00 €


Kuo ypatinga Dr.OHHIRA® formulė?

3 metus fermentuoto Dr.OHHIRA® produkto sudėtyje yra net 12 rūšių pieno rūgšties bakterijų, priklausančių Lactobacillus, Bifidobacterium ir Streptococcus šeimoms. Fermentuotoje masėje taip pat yra skaidulinių medžiagų - oligosacharidų - kurios sudaro palankias sąlygas gerųjų žarnyno bakterijų mitybai ir padeda palaikyti bakterijų pusiausvyrą virškinimo sistemoje.

                                                                                                            PIENO RŪGŠTIES BAKTERIJOS
                                                                                                 Lactobacillus, Bifidobacterium, Streptococcus

Dr.OHHIRA® formulės sudėtyje yra net 12 rūšių pieno rūgšties bakterijų: Bifidobacterium breve ss. Breve - 1x109 KFV*, Bifidobacterium infantis ss. Infantis - 1x109 KFV, Bifidobacterium longum - 1x1010 KFV, Bifidobacterium lactis - 1x109 KFV, Lactobacillus acidophilus - 1x1011 KFV, Lactobacillus brevis - 1x109 KFV, Lactobacillus bulgaricus - 1x109 KFV, Lactobacillus casei ss. Casei - 1x109 KFV, Lactobacillus fermentum - 1x109 KFV, Lactobacillus helveticus ss. - 1x109 KFV, Lactobacillus plantarum - 1x109 KFV, Streptococcus thermophilus - 1x1011 KFV.
*KFV – koloniją formuojantis vienetas.
                                                                                                                              MAISTINĖS SKAIDULOS
                                                                                            Fermentuotos daržovės, vaisiai, uogos, jūržolės, dumbliai ir grybai

Maistinės skaidulos arba skaidulinės medžiagos -tai angliavandeniai (polisacharidai), kurių yra augaliniuose produktuose ir kurių neskaldo žmogaus virškinimo fermentai. Skaidulines medžiagas skaldo storosios žarnos mikroflora. Maistinės skaidulos sudaro palankias sąlygas gerųjų žarnyno bakterijų mitybai ir padeda palaikyti bakterijų pusiausvyrą virškinimo sistemoje. Į fermentuoto augalinio ekstrakto sudėtį įeina natūraliai Japonijos gamtoje užaugę augalai, turtingi mikroelementais, mineralais ir vertingomis maistinėmis medžiagomis:
vaisiai ir uogos - slyvos, kininiai ožerškiai, skiautėlapių fikusų vaisiai, šilauogės, raudonosios vaškuonės, kvapiųjų citrinmedžių vaisiai
dumbliai Laminaria ir Undaria bei jūržolės Hijiki
grybai - valgomasis dantenis (šiitake), kuokštiniai sėdžiai (maitake), braziliškas agarikas

                                                                                                                                 BIOGENINIAI METABOLITAI
                                                                                  trumpos grandinės riebalų rūgštys, organinės rūgštys, peptidai, polifenoliai

Dr.OHHIRA® formulės sudėtyje yra biogeninių metabolitų, t.y. medžiagų, susiformavusių fermentuojant pieno rūgšties bakterijas. Tai: SCFA (trumpos grandinės riebalų rūgštys), organinės rūgštys, peptidai, polifenoliai.
Sudėtyje nėra GMO, pieno produktų ir glitimo.



UNIKALUS 3 METŲ GAMYBOS PROCESAS
Dr.OHHIRA® formulė yra gaminama natūralios fermentacijos būdu, nenaudojant termiško apdorojimo. Taip yra išsaugomos gyvos probiotinės kultūros, vertingos maistinės medžiagos iš augalinės kilmės ingredientų.
Šis tradicinis japonų gamybos būdas suteikia produktui išskirtinių savybių:
Ilga fermentacija natūralioje temperatūroje užtikrina pačių stipriausių bakterijų išlikimą.
Produkto brandinimas natūralioje, t.y. kiekvienam sezonui būdingoje, temperatūroje garantuoja bakterjų atsparumą temperatūrų svyravimui, kad užtikrina ilgesnį produkto galiojimo laiką.
3 metus trunkanti fermentacija ir brandinimas pakeičia augalinių ingredientų savybes, kas lemia gerą produkto toleravimą.

Fermentacija ir brandinimas


 




► Ištisus metus natūraliai Japonijos gamtoje augantys augalai renkami ir dedami į specialias talpas. Vienerius metus jie sluoksniuojami ir nuolat maišomi, kol palaipsniui virsta vientisa tiršta mase.

► Fermentacijai paspartinti pridedama pieno rūgšties bakterijų, priklausančių Lactobacillus, Bifidobacterium ir Streptococcus šeimoms. Masė toliau brandinama dar 2 metus.
Visas fermentacijos ir brandinimo procesas vyksta patalpose, kurios nėra šildomos ar vėsinamos. Keičiantis metų laikams, patalpose keičiasi temperatūra ir santykinis oro drėgnumas. Silpnosios bakterijos žūsta, o stipriųjų palikuonys išmoksta prisitaikyti prie temperatūrų skirtumų, todėl Dr.OHHIRA® papildo nereikia laikyti šaldytuve. Fermentacijos patalpa

► Per visą trejų metų fermentacijos laikotarpį nuolat stebimas pieno rūgšties bakterijų augimas ir aktyvumas, atliekami maistinių medžiagų ir rūgštingumo (pH) lygio fermentacijos produkte tyrimai. Pasibaigus fermentacijai, masė ruošiama kapsuliavimui vienoje didžiausių Japonijos gamyklų FUJI CAPSULE, įsikūrusioje Fuji kalno papėdėje. Dr.OHHIRA probiotikų kapsuliavimas

► Dr.OHHIRA® maisto papildas pateikiamas minkštose kapsulėse. Kapsulės sienelės apsaugo pieno rūgšties bakterijas nuo skrandžio rūgščių, leidžia joms saugiai pasiekti žarnyną ir ištirpsta jame per 40 minučių.

Kokybės kontrolė

► Dr.OHHIRA® produktai gaminami pagal tarptautinius geros gamybos praktikos (GGP) standartus.

► Galutinio produkto kokybės kontrolę atlieka Japonijos Maisto tyrimų laboratorija, pavaldi Japonijos vyriausybei.

► Importuojant Dr.OHHIRA® produktus į Lietuvą, atliekami privalomi laboratoriniai tyrimai, tikrinama radiacinė tarša ir kiekvienai įvežamai produktų partijai išduodami jų saugumą patvirtinantys sertifikatai.

Dr.OHHIRA kokybės kontrolė Rankų darbas - nuo pat pradžios iki pabaigos

Nepaisant to, kad Japonija garsėja aukštu technologiniu lygiu, gaminant Dr.OHHIRA® produktus naudojama labai daug rankų darbo. Kaip sako patys gamintojai, nei vienas robotas negali būti toks pastabus, atidus ir kruopštus, kaip žmogaus akys ir rankos.

► Kapsulių bei lizdinių lapelių (blisterių) kokybę tikrina FUJI CAPSULE personalas, dėl įtempto darbo dirbantis net keturiomis pamainomis; blisteriai į dėžutes taip pat sudedami rankomis. Manufacturing of Dr.Ohhira's probiotics Quality control

Unikali produkto forma

► Dr. OHHIRA® kapsulėse yra tirštos konsistencijos masė, kurios sudėtyje yra pieno rūgšties bakterijų ir skaidulinių medžiagų.