Naturata ekologiška burbono vanilė, malta 10g

  • Naturata ekologiška burbono vanilė, malta 10g
aprašymas

Malta vanilė puikiai tinka gardinti pyragus, kepinius, desertus, šokoladinius gėrimus, padažus, plaktą grietinėlę ir cukrų.
Naturata malta vanilė gaminama iš smulkiai sumaltų ekologiškų Burbono vanilės ankščių ir yra sąžiningos prekybos produktas.


10 g Burbono vanilės miltelių pagaminti sunaudojama 3–4 ankštys.

Naturata Burbono vanilė auginama laikantis sertifikuotų ekologinės žemdirbystės standartų Madagaskare, tiksliau – Sava regione šalies šiaurės rytuose. Ji pasižymi harmoningais, daugiasluoksniais aromatiniais niuansais ir ne veltui vadinama „prieskonių karaliene“.


Sudedamosios dalys: malta Burbono vanilė*.

* - iš ekologiškų žemės ūkio žaliavų. 
              Kontrolės įstaigos kodas DE-ÖKO-001
                                                ne ES žemės ūkis

Grynasis kiekis - 10 g

Prieinamumas: Prekyboje

9,00 €

Maistingumo deklaracija / 100g - energetinė vertė: 0kJ/0 kcal; riebalai: 0g; iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0g; angliavandeniai: 0g; iš kurių cukrų: 0g; baltymai: 0g; druska: 0g.


Geriausias iki: nurodyta ant pakuotės.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Prekės ženklo šalis: Vokietija


Gamyba

Vanilės augalas – orchidėjų šeimos atstovas, augantis mišrių kultūrų ūkiuose, pavėsyje tarp atraminių medžių. Kiekviena vanilės žiedas nuo gruodžio iki vasario apdulkinamas rankomis. Maždaug po 8 mėnesių vanilės ankštys gali būti skinamos. Tuomet prasideda labai sudėtingas ir daug darbo reikalaujantis procesas: ankštys blanširuojamos, fermentuojamos ir džiovinamos. Tik šių apdorojimo etapų metu jos įgauna būdingą juodai rudą spalvą ir subtilų, kompleksinį vanilės aromatą.