Naturata ekologiška cikorijos tirpi kava, be glitimo ir kofeino 110g

  • Naturata ekologiška cikorijos tirpi kava, be glitimo ir kofeino 110g
aprašymas

Skanus malonumas be kofeino!
Jei norite atsisakyti kofeino, „Naturata“ tirpi cikorijų kava yra kaip tik tai, ko reikia. Kadangi joje nėra kofeino, ja galima mėgautis bet kuriuo paros metu. Puikus gėrimas malonioms akimirkoms!


Be kofeino  
Be glitimo   
Veganiškas produktas.

Sudedamosios dalys:
 cikorija*.

* - iš ekologiškų žemės ūkio žaliavų 
              Kontrolės įstaigos kodas CH-BIO-004
                                       ES / ne ES žemės ūkis
 
Produkto sudėtyje galima aptikti pieno pėdsakų.
 
Grynasis kiekis - 110 g

Prieinamumas: Prekyboje

10,50 €

Maistingumo deklaracija / 100g - energetinė vertė: 1590kJ/380 kcal; riebalai: <0,5g; iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: <0,1g; angliavandeniai: 89g; iš kurių cukrų: 50g; baltymai: 1.3g; druska: 0,20g.

Paruošimas: (
1 puodeliui) 1–2 arbatinius šaukštelius (apie 2,5 g) cikorijų kavos užpilkite 200 ml karšto vandens. Trumpai išmaišykite – ir paruošta! Išskirtiniam skoniui galite naudoti karštą pieną vietoje vandens arba pagardinti kavą grietinėle ir saldikliais. „Naturata“ cikorijų kavą galite mėgautis ne tik kaip karštu ar šaltu gėrimu. Ji taip pat suteikia subtilų, rafinuotą skonį desertams ir daugeliui kitų patiekalų.


Geriausias iki: nurodyta ant pakuotės.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
Pagaminta Šveicarijoje

Prekės ženklo šalis: Vokietija


Rinkdamiesi ingredientus ypatingą dėmesį skiriame aukščiausiai kokybei, todėl cikorijos auginamos Europoje pagal sertifikuotus ekologinės žemdirbystės standartus. Tai skanus gėrimas ypatingoms, jaukioms akimirkoms! Užplikytos karštu vandeniu, cikorijos atskleidžia savo švelnų, daugiasluoksnį aromatą ir suteikia gėrimui subtilią kreminę konsistenciją.

Gamyba
Cikorijų kava nuo pat pradžių gaminama su didele meile mažoje Šveicarijos įmonėje, turinčioje ilgą istoriją. Kruopščiai atliekama gamyba suteikia šiam gėrimui būdingą aksominį, aromatingą skonį. Prieš skrudinant, cikorijų šaknys susmulkinamos ir išdžiovinamos. Vėliau jos švelniai skrudinamos. Ypač svarbi skrudintojo patirtis: skrudinti negalima nei per ilgai, nei per trumpai. Po skrudinimo cikorijos stambiai sumalamos. Tuomet vyksta ekstrakcija: ingredientai švelniai perplaunami karštu vandeniu priešpriešinės srovės principu, ir taip išgaunamas kavos ekstraktas. Ši žaliava, turinti 25 % sausųjų medžiagų, smulkiu rūku išpurškiama iš kelių metrų aukščio purškimo bokšto. Lašeliai krinta per karšto oro srovę, kuri iš jų pašalina skysčio dalį. Tai, kas nusėda apačioje, jau yra sausas tirpus miltelinis produktas. Dėl šios purškiamosios džiovinimo technologijos kava įgauna itin švelnią kreminę konsistenciją. Jokie priedai nenaudojami.