„BioKedr “ nauda mūsų organizmui:
Stiprina imuninę sistemą;
Normalizuojasi Endokrininės (liaukų) sistemos darbas (prostatos, skydliaukės, skrandžio);
Vėžio prevencija; Normalizuojasi virškinimo sistema;
Normalizuojasi cukraus kiekis kraujyje;
Ženkliai sumažėja cholesterolio kiekis kraujyje;
Pašalina opas ir tulžies akmenų ligas;
Gelbsti kai yra sumažėjęs apetitas;
Kūnas atjaunėja, o senėjimo procesas pristabdomas;
Gydomos miomos ir mastopatijos;
Teigiamas poveikis sergant ginekologinėmis, raumenų, skeleto, virškinimo trakto ligomis;
Stiprinama kraujotaka, sumažėja širdies raumens apkrova ir normalizuojama kraujo sudėtis;
Kepenų funkcijos valymas ir atstatymas/stabilizavimas;
Teigiamas poveikis sergant - hemarojumi, artritu, osteochondroze, psoriaze;
Teigiamas poveikis reprodukcinei sistemai (vyrams ir moterims);
Teigiamas poveikis plaukų gydymui ir atstatymui (natūralus būdas visiškam sveikų plaukų atstatymui);
Pagerėja medžiagų apykaita, dingsta nemiga, stresas, depresija ir dirglumas;
Pagerėja odos, nagų, sąnarių, dantų būklė.

Kas yra „Biocedar“?
Pušies kankorėžis turi platų naudingų savybių spektrą. Nuo senų senovės naudojamas ir buvo efektyvus būdas apsaugoti ir sustiprinti savo ir artimų žmonių sveikatą. Kedro kankorėžyje, išvalytame nuo dervos, yra SELENAS (SELENIUM) - medžiaga, kuri gali sumažinti vėžio riziką 60% be neigiamo šalutinio poveikio.
Kelios privačios klinikos Izraelyje ir klinika kurioje gydomi karališkos šeimos nariams jau keli metai taikoma šio produkto terapija, o rezultatai stulbinami. Garsiausias karališkos šeimos gydytojas kaupia duomenis, rašo darba remdamasis gautais rezultatais ir tikisi Nobelio premijos. Duomenys oficialiai nepatvirtinti, tačiau šiuo metu mokslininkai aktyviai tiria ir gauti rezultatai yra labai optimistiški.

VITAMINAI, kurie natūraliai yra Kedro kankorėžio sudėtyje
Vitaminas A - 4 μg: būtinas regėjimui ir kaulams, taip pat sveikai odai, plaukams ir imuninei sistemai. Naudingas vyrų ir moterų reprodukcinei sistemai, padidina lytinių hormonų gamybos aktyvumą.
B grupės vitaminai (B1-0,9 μg / B2-0,7 μg / B3 - ,, 4 μg / B4-55,8 μg / B5-0,9 μg / B6-0,4 μg): svarbūs maistinių medžiagų sintezei ir absorbcijai, turi teigiamą poveikį gyvybinėms sistemoms (širdies ir kraujagyslių, nervų ir kt.). Reguliuoja nervų sistemos veiklą, dalyvauja raudonųjų kraujo kūnelių regeneracijoje, angliavandenių apykaitoje, hemoglobino sintezėje, prisideda prie antikūnų susidarymo. Jie padeda išvengti įvairių nervų ir odos sutrikimų. Sumažina naktinius raumenų mėšlungį, blauzdos raumenų spazmus, rankų tirpimą, tam tikras galūnių neurito formas. Naudingi diabetu sergančių žmonių gydymui.
Vitaminas B9 - 34,8 μg: Jis veikia visų audinių augimą ir vystymąsi, gerina imuninės sistemos darbą, palaiko širdies ir kraujagyslių sistemą. Taip pat dalyvauja aminorūgščių ir fermentų sintezėje. Folio rūgštis (Vitaminas B9) simuliuojs ir reguliuoja kraujodaros sistemos procesus, dalyvauja ląstelių dalijimosi ir atsinaujinimo procese bei stimuliuoja leukocitų gamybą, kepenų ligoms ir visai virškinimo sistemai (žarnyno ligoms). Be to, jis palaiko normalią nervų sistemos veiklą, psichologinę funkciją, sureguliuoja stresinių situacijų padarinius. Vitaminas B9, yra būtinas organizmo augimui ir vystymuisi, naujų ląstelių susidarymui ir regeneracijai, DNR gamybai.
Vitaminas U - 1,4 μg: skatina opų gijimą ir skrandžio bei dvylikapirštės žarnos eroziją. Vitaminas U sugeba neutralizuoti histaminą, todėl jis gali sumažinti alerginę reakciją maistui ar apraminti šienligės simptomus bei palangvinti bronchine astma sergančių žmonių būklę.
Vitaminas B12 - 4,7 μg: padeda kovoti su vėžiu. Be to, jis veikia kaip anestetikas, lėtina senėjimą bei gerina medžiagų apykaitos procesus. Dalyvauja kiekvienos mūsų kūno ląstelės metabolizme ir turi įtakos baltymų pasisavinimui. Vitaminas C - 3,4 μg: stiprina žmogaus imuninę sistemą, taip pat apsaugo jį nuo virusų ir bakterijų, pagreitina žaizdų gijimą, dalyvauja daugelio hormonų sintezės procesuose, dalyvauja kraujodaros procese ir normalizuoja kapiliarų pralaidumą, reikalingas jungiamojo audinio, kaulų, dantų augimui, padeda organizmui pasisavinti geležį. Vitaminas C dalyvauja kalogeno sinstezėje.
Vitaminas D - 0,26 μg: Reguliuoja kalcio ir fosforo mainus organizme, būtinas naujai susidariusiam kauliniam audiniui sukietėti. Tai veiksminga leukemijos, krūties, kiaušidžių, prostatos, smegenų vėžio gydymo ir prevencijos priemonė. Vitaminas E - 24,3 μg: lėtina ląstelių senėjimo procesus ir pagerina jų mitybą, apsaugo nuo šlapimo pūslės vėžio, prostatos vėžio ir Alzheimerio ligos. Padeda sumažinti cukraus kiekį kraujyje. Atsakingas už sveiką paveldimumą. Taip pat vitaminas reikalingas ląstelių membranų stabilumui palaikyti, saugo arterijų vidinę sienelę nuo kalkėjimo, aterosklerozės, mažina riziką sirgti širdies ir kraujagyslių ligomis, skatina gyti žaizdas, stiprina organizmo imunitetą, gali apsaugoti nuo kenksmingo ultravioletinių spindulių poveikio.
Vitaminas K - 53,9 μg: organizme palaiko normalų kraujo krešėjimą. Stabdo kraujavimą, skatina žaizdų gijimą, dalyvauja organizmo regeneracijos procesuose, didina atsparumą infekcijoms, kartu su vitaminu D dalyvauja kaulų atsinaujinimo procesuose, skatina raumenų veiklą, palaiko vyresnių žmonių kaulų stiprumą, gali sumažinti osteoporozės riziką, būtinas normaliai inkstų veiklai. Apsaugo nuo galimo kepenų ir prostatos vėžio.
Vitaminas T - 2,2 μg: gerina “sunkaus” maisto pasisavinimą ir neleidžia kauptis riebalams. Padeda pašalinti iš organizmo šlakus, toksinus, dalyvauja antioksidaciniuose procesuose.

AMINO RŪGŠTYS ir biologiniai komponentai
Nepakeičiamos aminorūgštys:
Valinas Izoleucinas ir Leucinas Lizinas Metioninas Triptofanas
Pakeičiamos aminorūgštys:
Argininas Histidinas Cisteinas Tirozinas Serinas Prolinas Glicinas
Trigliceridai yra pagrindinis žmogaus energijos rezervas, būtent šios medžiagos kaupiasi riebalinio audinio ląstelėse. Kai kūnas patiria energijos alkį, jis suskaido trigliceridus, išskirdamas vandenį, gliceriną ir energiją.
Fitosteroliai - sumažina blogojo cholesterolio ir lipidų kiekį. Būtinas palaikyti normalų moterų progesterono ir vyrų testosterono lygį. Jie padeda gaminti hormonus, fitosteroliai prisideda prie kūno atjauninimo ir atstatymo, sulėtina žilų plaukų ir raukšlių atsiradimą, sumažina aterosklerozės, širdies infarkto ir insulto tikimybę. Padidėjęs bendras organizmo imunitetas siejamas su organizmo atsparumu užkirsti kelią vežinių ląstelių dauginimuisi. Duomenys nepatvirtinti, tačiau šiuo metu mokslininkai aktyviai tiria šį fitosterolių sugebėjimą. Pradiniai rezultatai yra labai optimistiški.
Fosfolipidai - gerina smegenų veiklą ir periferinės nervų sistemos darbą. Tai suaktyvina kepenis, pirmiausia detoksikacijos procesuose. Fosfolipidai apsaugo nuo dermatologinių ligų (egzemos, psoriazės, atopinio dermatito) atsiradimo priežasčių.
Ožiaragio (Kaprilo) rūgštis - stiprina imuninę sistemą ir padeda apsaugoti smegenis bei širdį, gerina virškinimą, normalizuoja mikrobiotą, gerina medžiagų apykaitą, gydo grybelines infekcijas.
Palmitino rūgštis - aktyvina elastino, kolageno ir hialurono rūgšties sintezę, t.y., padeda atnaujinti ir regeneruoti odos audinius. Jai tenka svarbus vaidmuo sveikų plaukų būklei.
Stearino rūgštis - sustabdo epidermio mirtį ląstelių lygyje. Tai taip pat padidina kolageno ir elastino gamybą, apsaugo nuo drėgmės praradimo epidermio sluoksnį, palaiko odos drėgmės balansą.
Oleino rūgštis - mažina cholesterolio kiekį, apsaugo nuo širdies ligų išsivystymo, mažina kraujospūdį, gerina imuninės sistemos veiklą ir mažina uždegimą.
Linolo rūgštis - padeda apsaugoti ląsteles nuo patogeninių bakterijų ir virusų poveikio. Pagerina baltymų sintezę. Taip pat gerina odos, plaukų, nagų būklę.
Arachidono rūgštis - skatina griaučių raumenų audinio vystymąsi ir atstatymą. Tai normalizuoja kraujotaką, širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą, padidina kraujo krešumą, slopina uždegiminius procesus organizme, dalyvauja stiprinant kaulinį audinį ir imunitetą, reguliuoja cholesterolio gamybą.
Omega 3, 6 - efektyvios gaubtinės ir tiesiosios žarnos, prostatos, krūties, kiaušidžių vėžio prevencijai. Puikiai stimuliuoja imuninę sistemą. „Išvalykite“ kraujagysles nuo „blogojo“ cholesterolio pertekliaus, užkirsdami kelią jam nusėsti ant kraujagyslių sienelių ir nuo besiformuojančių aterosklerozinių plokštelių susidarymo. Pagerinkite kraujo klampumą ir normalizuokite kraujospūdį.

MIKRO ir MAKRO elementai
Kalcis - 580 mg / kg: stiprina kaulus ir dantis, prisideda prie normalios nervų sistemos ir širdies veiklos. Atsakingas už kraujo krešėjimo procesus.
Fluoras - 870mg / kg: stiprina imuninę sistemą, kaulų skeletą ir dantų emalį, užtikrina plaukų ir nagų augimą, stimuliuoja kraujo formavimo procesus.
Titanas - 1,6 mg / kg: apsaugo visą kūną nuo priešlaikinio senėjimo, teigiamai veikia regėjimą ir klausą. Molibdenas - 1,1 mg / kg: palaiko sveiką dantų būklę, pagerina kraujo sudėtį, padidina hemoglobino kiekį kraujyje ir apsaugo nuo impotencijos.
Selenas - 1,4 mg / kg: reikalingas normaliai prostatos funkcijai palaikyti. Jis atlieka regeneracinę funkciją. Skatina skeleto augimą.
Chromas - 1,5 mg / kg: Skatina „blogojo“ cholesterolio pašalinimą, būtinas osteoporozės profilaktikai, stiprina kaulinį audinį.
Geležis - 1110 mg / kg: ji yra hemoglobino ir baltymų dalis. Kobaltas - 1,7 mg / kg: reikalingas normaliai prostatos funkcijai palaikyti. Jis atlieka regeneracinę funkciją. Skatina skeleto augimą.
Natris - 108 mg / kg: Palaiko normalią rūgščių ir šarmų pusiausvyrą, sukuria nervų ir raumenų sistemų funkcijas bei kraujagysles plečiantį poveikį.
Jodas - 1,74 mg / kg: jis atsakingas už skydliaukės darbą ir organizmo metabolinius procesus. Baris - 4,8 mg / kg: stiprina kūno raumenis, kaulus ir dantis.
Alavas - 1,6 mg / kg: dalyvauja augimo procesuose ir redokso reakcijose, skatina kaulinio audinio vystymąsi.
Varis - 8,9 mg / kg: pagerina kraujo sudėtį, dalyvaudamas eritrocitų gamyboje. Varį smenenys naudoja kontroliuoti smegenų signalus.
Nikelis - 4,7 mg / kg: teigiamai veikia inkstų ir hipofizės veiklą, mažina kraujospūdį.
Cinkas - 28 mg / kg: būtinas normaliai prostatos funkcijai palaikyti. Jis atlieka regeneracinę funkciją. Skatina skeleto augimą.
Manganas - 32,0 mg / kg: pagerina gliukozės pasisavinimą, teigiamai veikia kremzlę, hormoninę sistemą, riebalų apykaitą ir dauginimąsi.
Fosforas - 2,69 mg / kg: reikalingas normaliam prostatos liaukos funkcionavimui. Jis atlieka regeneracinę funkciją. Skatina skeleto augimą.
Magnis - 550 mg / kg: sumažina širdies ir kraujagyslių ligų, insulto ir diabeto riziką, padeda palaikyti nervų ir raumenų funkcijas bei padidina kaulų stiprumą.
Kalis - 9980 mg / kg: Skatina geresnį smegenų darbą, daro teigiamą poveikį esant daugeliui alerginių ligų.
Silicis - 12400mg / kg: sumažina tuberkuliozės, vėžio, širdies ligų, diabeto tikimybę, užtikrina sveiką nagų ir plaukų, odos būklę.
Vanadis - 1,1 mg / kg: Tai stimuliuojantis kraujo kūnelių, absorbuojančių patogenus (faocitus), judėjimą.