Sudedamosios dalys: jūros druska rinkta rankomis. (Šveicarijoje: natrio chlorido kiekis 92%, vandens 7%, magnio 0,5%, kalio 0,2%, sulfatų 1%. Austrijoje: nejuoduota. ) Savybės: Geriausia ir brangiausia jūros druska - "Fleur de Sel" ( " gėlių druska'" -"Blume des Salzes" ). Net ir šiandien jūros druska yra gaminama tik rankomis. Saulė vandenį išgarina ir druska koncentracija tvenkinyje didėja. Mažos druska "gėlytės" susidaro esant labai karštomis ir vėjuotomis dienomis. Naudojant medinius šaukštus jos surenkamos ir džiovinamos rankiniu būdu ir tada neapdotota keliauja į prekybą. "Fleur de Sel" yra ypatingai vertinama gurmanų ir restoranų šefų. Pagaminta: Portugalijoje. Laikyti sausoje vietoje. Grynasis kiekis - 75 g. Geriausias iki: nurodyta ant pakuotės.